Sunday, January 3, 2010

Studio trova ligamines inter le depression e alimentos industrialisate.


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Un studio realisate per un equipa de recercatores del University College London, in le capital Britannic, indica que dietas ric in alimentos industrialisate augmenta le risco de depression.

Le recercatores anque dice que personas qui mangia vegetales, fructos, e pisces in abundantia presenta riscos minor de suffrer de iste condition.

Totevia il non es clar proque alicun alimentos pote proteger contra o augmentar le riscos de depression, ma le scientistas crede que forsan il ha un vinculo inter dieta, inflammationes, e conditiones como maladias cardiac.

“Ille studio adde a un conjuncto jam solide de studios que monstra associationes forte inter lo que nos mangia e nostre sanitate mental”, dice le director del entitate Britannic “Mental Health Foundation”, Andrew McCulloch. “Studios como illo es crucial proque illos es le clave pro arrivar a un comprension melior del maladias mental.”

McCulloch adde que le dietas del gente deveni progressivemente minus san. “Le population de Grande Britannia sta a consumer minus productos fresc e nutritive e plus grassias saturate e sucros”, affirma ille.

“Nos nos trova particularmente preoccupate con illes qui forsan non ha accesso a alimentos fresc o vive in areas ubi existe un numero alte de restaurantes de fast food.”

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Estudo vincula depressão a alimentos industrializados.

Um estudo realizado por uma equipe de pesquisadores da University College London, na capital britânica, indica que dietas ricas em alimentos industrializados aumentam o risco de depressão.

Os pesquisadores também afirmam que pessoas que comem legumes, frutas e peixe em abundância apresentam riscos menores de sofrer desta condição.

Ainda não está claro por que alguns alimentos podem proteger contra ou aumentar os riscos de depressão, mas os cientistas acreditam que talvez haja um vínculo entre dieta, inflamações e condições como doenças cardíacas.

“Este estudo se soma a um conjunto já sólido de pesquisas que mostram associações fortes entre o que comemos e nossa saúde mental”, diz o diretor da entidade britânica Mental Health Foundation, Andrew McCulloch. “Estudos como esse são cruciais porque são a chave para que tenhamos uma compreensão melhor das doenças mentais.”

McCulloch acrescenta que as dietas das pessoas estão se tornando cada vez menos saudáveis. “A população da Grã-Bretanha está consumindo menos produtos frescos e nutritivos e mais gorduras saturadas e açúcares”, afirma.

“Estamos particularmente preocupados com os que não podem ter acesso a alimentos frescos ou moram em áreas onde existe um número alto de restaurantes de fast food.”

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Study links depression to foods.

A study by a team of researchers from University College London, in the British capital, shows that diets high in processed foods increase the risk of depression.

The researchers also say that people who eat vegetables, fruit and fish in abundance have lower risks of suffering from this condition.

It is unclear why some foods may protect against or increase the risk of depression, but scientists believe there may be a link between diet, inflammation, and conditions such as heart disease.

“This study adds to already solid research showing strong associations between what we eat and our mental health,” says the director of the British Mental Health Foundation, Andrew McCulloch. “Studies like this are crucial because they are the key to arriving at a better understanding of mental illnesses.”

McCulloch adds that the diets of people are becoming less healthy. “The people of Great Britain are consuming fewer more nutritious foods and more saturated fats and sugars,” he said.

“We are particularly concerned about those who may not have access to fresh food or live in areas where there is a high number of fast food restaurants.”

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