Sunday, December 6, 2009

Esque vos mangiarea carne de un laboratorio?


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Le carne artificial create in un laboratorio, esque illo poterea esser le responsa al problema ambiental causate per le grande quantitate de gases contaminante que es emittite per le vaccas del mundo?

Scientistas del Universitate Eindhoven, in Hollanda, travalia in le cultivation de carne artificial facite de cellulas matre de animales. Secundo illes, le carne cultivate in latoratorio poterea vender se in unes pauc annos.

Mark Post, professor de ingenieria de texitos del Universitate de Eindhoven, diceva que le cultivation de carne artificial poterea representar un avantiamento scientific que eliminarea multe aspectos controversial con ligamines al uso de animales como vaccas e porcos como fontes de alimentos.

Post assecurava que lo que su equipa ha producite in le laboratorio es vermente carne. “Isto es carne proveniente del cellulas matre de origine animal extrahite del musculos de iste animales”, diceva ille. “Plus tarde nos spera producer carne de fontes embryonic o de medulla osee de iste animales.”

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¿Comería carne de laboratorio?

La carne artificial creada en un laboratorio ¿podría ser la respuesta al problema ambiental ocasionado por las grandes cantidades de gases contaminantes que son emitidas por las vacas del mundo?

Científicos en la Universidad Eindhoven, en Holanda, trabajan en el cultivo de carne artificial a partir de células madre de animales. Según ellos, la carne cultivada en laboratorio podría estar a la venta en unos pocos años.

Mark Post, profesor de ingeniería de tejidos de la Universidad de Eindhoven, dijo que el cultivo de carne artificial podría representar un avance científico que eliminaría muchos aspectos controvertidos vinculados al uso de animales como vacas y cerdos como Fuentes de alimentos.

Post aseguró que lo que su equipo ha producido en el laboratorio es efectivamente carne. “Se trata de carne proveniente de células madre de origen animal extraídas de los músculos de estos animales”, dijo. “Más tarde esperamos producir carne de fuentes embriónicas o de la médula ósea de estos animales.”

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Would you eat meat from a laboratory?

Artificial meat created in a laboratory--could it be the answer to the environmental problem caused by large quantities of pollutants that are emitted by the world’s cows?

Scientists at the University of Eindhoven in the Netherlands, are working on the cultivation of artificial meat from animal stem cells. They say the lab-grown meat could be available for sale in a few years.

Mark Post, professor of tissue engineering at the University of Eindhoven, said the cultivation of artificial meat could represent a scientific breakthrough that would eliminate many controversial aspects related to the use of animals such as cows and pigs as food sources.

Post said that what his team has produced in the lab really is meat. “This is meat from animal stem cells extracted from the muscles of these animals,” he said. “Later on we hope to produce meat from embryonic sources from the bone marrow of these animals."

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